728 x 90

Ford потвърди за нов Bronco

Ford потвърди за нов Bronco

Ford официално потвърди, че работи по наследник на легендарния високопроходим модел Bronco. Това стана ясно по време на пресконференцията на марката на изложението в Детройт. Най-вероятно, машината ще дели една платформа с новия Ranger, който пък беше потвърден за пазарен дебют в САЩ. Засега, подробности и за двете возила на практика липсват, извън официалната инфомрация

Ford официално потвърди, че работи по наследник на легендарния високопроходим модел Bronco. Това стана ясно по време на пресконференцията на марката на изложението в Детройт.

Най-вероятно, машината ще дели една платформа с новия Ranger, който пък беше потвърден за пазарен дебют в САЩ. Засега, подробности и за двете возила на практика липсват, извън официалната инфомрация за появата им.

Предвижда се двете джипки да дебютират на пазара в две поредни години. Първо ще бъде Ranger през 2019, а около 12 месеца по-късно ще видим и новия Bronco.

Наскоро изтече информация от вътрешен източник за марката, че Bronco ще има приблизително същия дизайн като SUV-то Everest – но с известни промени по ключови параметри на визията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт