728 x 90

Aston Martin показа новия Vanquish S Volante

Aston Martin показа новия Vanquish S Volante

Aston Martin показа Vanquish S Volante – кабрио версията на актуалното купе Vanquish S. Кабриото получава същия 5,9-литров атмосферен V12 двигател с мощност 580 конски сили, който работи с 8-степенен автоматик на ZF. Ускорението на закритата версия автомобила от 0 до 100 км/ч е 3,5 секунди, а максималната му скорост – 330 км/ч. От британската

Aston Martin показа Vanquish S Volante – кабрио версията на актуалното купе Vanquish S.

Кабриото получава същия 5,9-литров атмосферен V12 двигател с мощност 580 конски сили, който работи с 8-степенен автоматик на ZF. Ускорението на закритата версия автомобила от 0 до 100 км/ч е 3,5 секунди, а максималната му скорост – 330 км/ч.

От британската марка не дават допълнителна информация за максималната скорост и ускорението на кабриолета, но се предполага, че неговите динамични възможности ще са малко по-лоши в сравнение с купето заради по-голямото тегло и влошената аеродинамика.

Все пак, Vanquish S Volante не би трябвало да има проблем да се справи с базовата версия на модела Vanquish Volante, която ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди.

И при купето, и при кабриото, каросерията е изградена от алуминиеви и фиброкарбонови елементи, като версията S се отличава с някои дизайнерски добавки, които я отличават от другите варианти на Vanquish.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт