728 x 90

Автосалон Женева 2017: Идва Alfa Romeo Giulia купе?

Автосалон Женева 2017: Идва Alfa Romeo Giulia купе?

Шумът около дебюта на Alfa Romeo Giulia все още не стихва, като италианците искат да яхнат отново вълната с купе версия на колата. Говори се, че такава ще се появи по време на изложението в Женева в началото на март, като информацията идва от австралийското издание Motoring. Макар и все още да липсва потвърждение от

Шумът около дебюта на Alfa Romeo Giulia все още не стихва, като италианците искат да яхнат отново вълната с купе версия на колата. Говори се, че такава ще се появи по време на изложението в Женева в началото на март, като информацията идва от австралийското издание Motoring.

Макар и все още да липсва потвърждение от производителя, Motoring съобщава още, че името на колата ще бъде Giulia Sprint. Предвижда се и кабриолет, като и двете нови версиии ще се противопоставят на немското трио BMW 4-Series, Audi A5 и Mercedes-Benz C-Class Coupe.

Напълно реално е да очакваме познатата ни двигателна гама от седана да се пренесе в двувратия автомобил заедно с топ мотора 2.9 V6, който е разработен от Ferrari. Когато е оборудвана с него, машината ще се справя със спринта до 100 км/ч за по-малко от четири секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт