728 x 90

Новият Suzuki Swift Sport вече е на тестове

Новият Suzuki Swift Sport вече е на тестове

Новото поколение на спортния Suzuki Swift Sport вече навърта тестови километри, а предшественикът му беше сред любимците на почитателите на спортното шофиране, които могат да си позволят по-скромен автомобил. 1,6-литровият атмосферен мотор осигурява 136 конски сили, но голямата сила на Swift Sport беше отлично настроеното шаси и добрата управляемост, които компенсираха спартанската обстановка на борда

Новото поколение на спортния Suzuki Swift Sport вече навърта тестови километри, а предшественикът му беше сред любимците на почитателите на спортното шофиране, които могат да си позволят по-скромен автомобил. 1,6-литровият атмосферен мотор осигурява 136 конски сили, но голямата сила на Swift Sport беше отлично настроеното шаси и добрата управляемост, които компенсираха спартанската обстановка на борда и по-евтините материали в интериора.

Сега се появиха снимки на следващия Suzuki Swift Sport, заловен по време на тестове във Франция.

Предполага се, че спортната версия на популярния модел ще се предлага с 1,4-литров бензинов турбо мотор, който ще предлага и при моделите SX4 и Vitara S, където мощността му е 140 конски сили.

Дори и новият модел да не е много по-мощен от предшественика си, ниското му тегло обещава вълнуваща динамика, а е почти сигурно, че настройките на шасито и окачването ще са на още по-високо ниво.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт