728 x 90

Задава се ново поколение Hyundai Accent

Задава се ново поколение Hyundai Accent

Hyundai се готви за премиерата на ново поколение от модела си Accent. Колата ще се появи по време на международното изложение в Канада през следващата седмица, като корейците вече пуснаха първи предварителни изображения. Те показват, че колата ще има доста по-динамичен дизайн и спортно излъчване от все още актуалния Accent. Доста от визуалните елементи ще

Hyundai се готви за премиерата на ново поколение от модела си Accent. Колата ще се появи по време на международното изложение в Канада през следващата седмица, като корейците вече пуснаха първи предварителни изображения.

Те показват, че колата ще има доста по-динамичен дизайн и спортно излъчване от все още актуалния Accent. Доста от визуалните елементи ще са вдъхновени от по-големия Elantra.

Най-малкият и евтин модел на фирмата в Северна Америка ще продължи да се предлага с атмосферни двигатели, като най-вероятно 1.6-литровата опция ще бъде запазена. В момента този мотор се предлага с 6-степенна автоматична и 6-степенна механична скоростни кутии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт