728 x 90

Първи снимки от Range Rover Velar

Първи снимки от Range Rover Velar

Land Rover гласи сериозна премиера за Женева – новият модел Velar ще се присъедини към SUV гамата на производителя още следващата седмица. Всъщност, пълното название на автомобила е Land Rover Range Rover Velar, но по подобие на Evoque, бързо името ще се наложи само като Velar. Споменавайки Evoque, новият модел ще се настани именно между

Land Rover гласи сериозна премиера за Женева – новият модел Velar ще се присъедини към SUV гамата на производителя още следващата седмица. Всъщност, пълното название на автомобила е Land Rover Range Rover Velar, но по подобие на Evoque, бързо името ще се наложи само като Velar.

Споменавайки Evoque, новият модел ще се настани именно между него и Range Rover Sport в портфолиото на фирмата. Петместният автомобил ще играе ролята на нещо като купе-SUV, предлагайки лукс в интериора и скосена линия на покрива.

Все още не се знае кои мотори ще задвижват модела, но не е трудно да отгатнем, че това ще бъдат познатите ни 4- и 6-цилиндрови бензинови и дизелови агрегати на британците. Не е изключено да видим и V8 версия.

Интересни новости има в интериора, където информацията за климатичната инсталация ще се представя на нов дисплей, позициониран под основния екран.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт