728 x 90

Citroen готви вълнуващ SUV за китайска премиера

Citroen готви вълнуващ SUV за китайска премиера

Citroen загатна за нова серийна разработка, която, поне според Autocar, ще се появи официално на изложението в Шанхай през следващата седмица. Става дума за атрактивната джипка C5 Aircross, който ще бъде силно повлиян от концепта Aircross от 2015 година. Откриваме почти всички дизайнерски решения и при серийния модел, което може само да ни радва. Единствените

Citroen загатна за нова серийна разработка, която, поне според Autocar, ще се появи официално на изложението в Шанхай през следващата седмица.

Става дума за атрактивната джипка C5 Aircross, който ще бъде силно повлиян от концепта Aircross от 2015 година. Откриваме почти всички дизайнерски решения и при серийния модел, което може само да ни радва.

Единствените видими разлики на този етап са в някои от детайлите в предната броня, както и в огледалата. Също така, малко вероятно е серийният модел да се движи на 22-цоловите колела, които концептът предлагаше.

Макар премиерата на моделът да е насрочена за изложение в Китай, най-вероятно колата ще се появи и в Европа, като това може да се случи още в началото на следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт