728 x 90

VW тихичко показа най-спортния си хот хеч

    Без да вдига много шум, Volkswagen показа официално най-спортния си хечбек. Става дума за Golf R Performance, който се криеше под светлините на прожекторите в Женева. Возилото се движи върху гуми Pirelli Trofeo R, с каквито е оборудвано и Lamborghini Huracan Performante, а под тях се крият 17-цолови спирачки на предните колела. Максималната скорост е увеличена на

    Без да вдига много шум, Volkswagen показа официално най-спортния си хечбек. Става дума за Golf R Performance, който се криеше под светлините на прожекторите в Женева.

    Возилото се движи върху гуми Pirelli Trofeo R, с каквито е оборудвано и Lamborghini Huracan Performante, а под тях се крият 17-цолови спирачки на предните колела. Максималната скорост е увеличена на 267 км/ч.

    Все още не се знае дали 2.0-литровият мотор на колата има подобрения или продължава да изпраща мощност от 310 к.с. към колелата. При тази сила, ускорението от място до 100 км/ч става за само 4.6 секунди.

    Клиентите могат да избират между 6-степенна механична и 6-степенна автоматична скорстни кутии. Цените предстои да станат ясни в следващите седмици.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт