728 x 90

Пиян и надрусан спрели производството на BMW

Пиян и надрусан спрели производството на BMW

Двама работници на BMW в Мюнхен успели да спрат производството на автомобили, след като припаднали докато били на работа. Информацията е на вестник Bild и инцидентът от началото на март беше потвърден от компанията. Става въпрос за двама поляци, които са причинили щети за над 1 милион долара с фриволното си поведение на работа. Единият

Двама работници на BMW в Мюнхен успели да спрат производството на автомобили, след като припаднали докато били на работа. Информацията е на вестник Bild и инцидентът от началото на март беше потвърден от компанията.

Става въпрос за двама поляци, които са причинили щети за над 1 милион долара с фриволното си поведение на работа.

Единият бил сериозно пиян, а другият заложил на амфетамините, за да изкара до края на работния ден. Но положението и на двамата рязко се влошило, след като те намерили неизпушена цигара със синтетична марихуана.

След това откритие и двамата припаднали по време на почивката си и не успели да се върнат на работните си места. Малко по-късно се наложило единият, който е бил в по-тежко състояние, да бъде откаран в болница.

От BMW потвърдиха, че производството е било спряно за около 40 минути, а говорител на компанията обясни, че загубите са „петцифрена сума”, но според Bild пораженията са по-сериозни и става въпрос за над 1 милион долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт