728 x 90

Ford обмисля спортни RS джипки

В свят, в който Lamborghini подготвя модерен високопроходим автомобил, не е изненада, че Ford поглежда към спорти преработки на SUV модели. По информация на ръководителя на RS дивизията на марката, Дейв Перичак, подобна идея не е чужда на марката, стига тя да бъде реализирана по правилен начин. По неговите думи, сегашните спортни джипки не предлагат

В свят, в който Lamborghini подготвя модерен високопроходим автомобил, не е изненада, че Ford поглежда към спорти преработки на SUV модели. По информация на ръководителя на RS дивизията на марката, Дейв Перичак, подобна идея не е чужда на марката, стига тя да бъде реализирана по правилен начин.

По неговите думи, сегашните спортни джипки не предлагат истинска динамика. Именно заради това, ако Ford даде зелена светлина на проекта, то можем да очакваме истински RS представители със сериозни доработки.

Най-възможният първи кандидат за RS дивизията е Kuga, която в момента се предлага като ST Line малко по-спортна версия. Смята се, че платформата на Kuga е доста податлива на подобрения и могат да бъдат постигнати добри резултати.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт