728 x 90

Opel Insignia Country Tourer ще ви накара да забравите SUV-тата

Opel показа новия флагман в семейството на Insignia. Комбито Country Tourer с двойно предаване ще вземе короната поне временно, докато на хоризонта се появи следващо поколение Insignia OPC. Машината се базира на комби версия Insignia, като предлага с 20 мм по-високо окачване. Купето е на практика идентично, като новост са характерните за класа пластмасови и

Opel показа новия флагман в семейството на Insignia. Комбито Country Tourer с двойно предаване ще вземе короната поне временно, докато на хоризонта се появи следващо поколение Insignia OPC.

Машината се базира на комби версия Insignia, като предлага с 20 мм по-високо окачване. Купето е на практика идентично, като новост са характерните за класа пластмасови и алуминиеви предпазни и декоративни елементи.

Стандартното оборудване включва изцяло нова 4х4 система, която беше лансирана и за стандартния модел, но опционално. Засега не се знае дали Opel предвижда и по-евтин вариант само с предно предаване.

Срещу допълнително заплащане, машината ще може да се оборудва с адаптивни LED фарове, 360-градусова система от камери и системи като Lane Keep Assist и Rear Cross Traffic Alert.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт