728 x 90

Първа снимка от Dodge Challenger SRT Demon

    След десетки тийзъри и догадки можем да хвърлим първи цялостен поглед към Dodge Challenger SRT Demon – най-мощната версия на спортната машината, правената някога. Макар и изображението да не бе разпространено официално от компанията, то вече е навсякъде по интернет, като точният му произход не е напълно ясен. Снимката показва точно това, което Dodge ни

    След десетки тийзъри и догадки можем да хвърлим първи цялостен поглед към Dodge Challenger SRT Demon – най-мощната версия на спортната машината, правената някога.

    Макар и изображението да не бе разпространено официално от компанията, то вече е навсякъде по интернет, като точният му произход не е напълно ясен.

    Снимката показва точно това, което Dodge ни обеща – максимално брутален автомобил, с по-широки гуми, раздути калници, които да ги поберат, нова предна престилка и допълнителен отвор в предния капак за приток на въздух към двигателя.

    Все още не са ясни пълните спецификации на машината, но пък знаем, че мощността на колата ще е, най-вероятно, над 750 к.с. Климатикът ще може да бъде използван да изстудява не само кабината, а и мотора, а в интериора стандартно ще се поставя само една седалка с цел олекотяване.

    Пълните подробности ще станат ясни когато започне изложението в Ню Йорк по-късно тази седмица.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт