728 x 90

Много технологии, лукс и стил във водородната джипка Genesis GV80 Concept (+ видео)

Въпреки предварителните нагласи, че на автосалона в Ню Йорк ще дебютира концептуален седан от марката Genesis, премиум брандът на корейската компания Hyundai представя тези дни край Статуята на свободата водородния кросоувър Genesis GV80 Fuel Cell Concept. Показаният прототип показва в каква посока ще се развива производителя в близкото бъдеще. Концептуалната джипка на Genesis е снабдена

Въпреки предварителните нагласи, че на автосалона в Ню Йорк ще дебютира концептуален седан от марката Genesis, премиум брандът на корейската компания Hyundai представя тези дни край Статуята на свободата водородния кросоувър Genesis GV80 Fuel Cell Concept.

Показаният прототип показва в каква посока ще се развива производителя в близкото бъдеще. Концептуалната джипка на Genesis е снабдена с иновативна силова установка, работеща с горивни клетки. От компанията отбелязват, че "продължават да изучават преимуществата на подобни алтернативни силови установки и екологично чисти технологии за бъдещите си модели". Никакви технически подробности обаче не се разкриват.

Дизайнът на водородната джипка Genesis GV80 Fuel Cell Concept е изпълнен в новия тренд на бранда – Athletic Elegance. Автомобилът притежава стилна радиаторна решетка и тънки предни фарове, уникални джанти, видеокамери вмести огледала за обратно виждане, електронни "дръжки" за вратите и др. Представители на марката разказаха, че "Genesis GV80 Fuel Cell Concept се отличава със своите пропорции, точно балансирани с доминиращите повърхности, изразяващи се в изтънченост и функционалост."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт