728 x 90

Изненада – най-продаваното BMW 4-Series е седан

Изненада – най-продаваното BMW 4-Series е седан

Когато BMW лансира 4-та Серия на пазара, баварците обясниха, че в това семейство ще видим купе и кабриолет версиите на 3-та Серия. С времето обаче се появи още един представител на линията, Gran Coupe, който представлява стилен седан с хечбек задница. Оказва се, че именно тази нишова кола е най-продаваната 4-Series към момента. Gran Coupe

Когато BMW лансира 4-та Серия на пазара, баварците обясниха, че в това семейство ще видим купе и кабриолет версиите на 3-та Серия. С времето обаче се появи още един представител на линията, Gran Coupe, който представлява стилен седан с хечбек задница.

Оказва се, че именно тази нишова кола е най-продаваната 4-Series към момента. Gran Coupe съставлява 54 процента от глобалните продажби на 4-та Серия, а купето и кабриолета си поделят останалата част.

Тази интересна статистика може да бъде обяснена с факта, че Gran Coupe прилича до голяма степен на 3-та Серия седан, но е по-стилен и предлага удобния заден хечбек капак.

Освен това, според мнозина, 4-та Серия е по-приятен за управление автомобил от 3-та Серия благодарение на малко по-широката си следа и по-ниския си център не тежестта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт