728 x 90

Идва ли краят на Mercedes SLC?

    По всички личи, че бъдещето на Mercedes-Benz SLC, фейслифт версията на последното поколение SLK, е доста несигурно. Според информация на Automobile Magazine, малкият роудстър може да загуби позицията си в редиците на производителя след края на жизнения си цикъл. Разбира се, детайли все още няма, но спокойно можем да очакваме SLC да остане в продажба

    По всички личи, че бъдещето на Mercedes-Benz SLC, фейслифт версията на последното поколение SLK, е доста несигурно. Според информация на Automobile Magazine, малкият роудстър може да загуби позицията си в редиците на производителя след края на жизнения си цикъл.

    Разбира се, детайли все още няма, но спокойно можем да очакваме SLC да остане в продажба поне още няколко години, тъй като лансирането му на пазара се случи през 2015 година. 

    SLC е един от много малкото кабриолети с твърд покрив на пазара, тъй като повечето производители в наши дни се завръщат към класическите платнени гюруци.

    Аutomobile Magazine съобщава още, че Mercedes ще обмисли възможността да спре от производство и S-Class Coupe и кабриолет, поради голямото застъпване със следващото поколение SL.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт