728 x 90

Новото издание на японската икона Suzuki Swift с БГ премиера в култов софийски клуб

Новото издание на японската икона Suzuki Swift с БГ премиера в култов софийски клуб

В култовия клуб „Ялта” в самото сърце на София на 26 април се състоя БГ премиерата на най-новото поколение на емблематичния SUZUKI SWIFT. Изборът на мястото на премиерата не бе случаен – както домакините обясниха точката, която бележи нулевият километър на столицата символизира рестартирането на модела след 13 годишна история, за да продължи успеха на

В култовия клуб „Ялта” в самото сърце на София на 26 април се състоя БГ премиерата на най-новото поколение на емблематичния SUZUKI SWIFT. Изборът на мястото на премиерата не бе случаен – както домакините обясниха точката, която бележи нулевият километър на столицата символизира рестартирането на модела след 13 годишна история, за да продължи успеха на предходните две поколения, които постигнаха 5,4 милиона продадени единици в световен мащаб. Освен това, забележителна е и приликата между клуб „Ялта” и новият SWIFT – създадени са преди всичко за наслада и забавление.

Домакините благодариха на своите гости, сред които бяха журналисти, партньори и клиенти на компанията. Те подчертаха, че новият SWIFT е основна част от глобалната стратегия за увеличаване на пазарния дял на SUZUKI, като ръстът до 2019 г. се очаква да бъде над 29%.

На модела ще се разчита и локално, за да се запази тенденция за стабилен и значителен ръст в пазарния дял на марката, обясни Илиян Иванов – Директор Продажби леки автомобили и развитие на дилърска мрежа. SWIFT е модел, който отразява по възможно най-добрия начин опита на SUZUKI в производството на компактни автомобили, но също така той подчертава и отдадеността на компанията в създаването на автомобили със спортен дух, които носят максимално удоволствие от шофирането.

Създаден на база на концепцията «SWIFT INNOVATION» изцяло новото поколение на модела притежава съвременен дизайн и е оборудвано с всички актуални технологии на японския производител. SWIFT се отличава с младежкия си и спортен дизайн, двигатели, които предлагат подобрена динамика и икономичност, богатата линия на модела – разнообразие от двигатели и скоростни кутии, конкурентно оборудване, надвишаващо средното за класа ниво, съвременни системи за активна и пасивна безопасност, система за задвижване на четирите колела ALLGRIP AUTO.

Първото, което прави впечатление в новото поколение на SWIFT е тенденцията към положително намаляване на някои основни характеристики за автомобила – тегло (от 960 кг до 840 кг) и радиус на завиване (с 0,4 м по-малък), и постигане на много конкурентни нива на други показтели – 5% по-икономичен, 8% по-аеродинамичен, 25% повече пространство в багажното отделение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт