728 x 90

MG вади съперник на Nissan Juke

MG вади съперник на Nissan Juke

MG иска да извоюва част от пазарния дял в най-бурно растящия сегмент – този на кросоувър и SUV автомобилите. За целта, британско-китайската фирма ще извади изцяло нов модел, който ще се конкурира с най-популярните в лицето на Nissan Juke и компания. Английски медии съобщават, че возилото ще носи името XS и ще се позиционира под

MG иска да извоюва част от пазарния дял в най-бурно растящия сегмент – този на кросоувър и SUV автомобилите. За целта, британско-китайската фирма ще извади изцяло нов модел, който ще се конкурира с най-популярните в лицето на Nissan Juke и компания.

Английски медии съобщават, че возилото ще носи името XS и ще се позиционира под GS в моделната линия на компанията. Дизайнът на джипката ще бъде сътворен в Китай, а по-голяма част от инженеринга ще бъде свършен на Острова.

Засега не е ясно кога и къде точно колата ще направи своя дебют, но се предвижда тя да е на пазара през ноември. Основната мисия на производителя ще бъде да лансира немалко бройки извън Великобритания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт