728 x 90

Доставките на Karma Revero започват този месец

Доставките на Karma Revero започват този месец

Доставките на възродения автомобил Karma ще започнат от по-късно този месец, стана ясно от нова реклама на производителя. За незапознатите, Karma Automotive възроди хибридната машина Fisker Karma, давайки й името Revero. Атрактивната кола ще се произвежда в Калифорния, като планираните продажби за година възлизат на около 900 бройки. През миналия си живот автомобилът успя да

Доставките на възродения автомобил Karma ще започнат от по-късно този месец, стана ясно от нова реклама на производителя. За незапознатите, Karma Automotive възроди хибридната машина Fisker Karma, давайки й името Revero.

Атрактивната кола ще се произвежда в Калифорния, като планираните продажби за година възлизат на около 900 бройки. През миналия си живот автомобилът успя да продаде под 2000 копия.

Цената на новата Karma ще бъде около 120 000 долара, като на този етап се предвижда колата да бъде достъпна само за клиенти от Калифорния и Флорида.

Предвижда се, когато поръчките за машината станат повече, тя да влезе в по-мащабно серийно производство в Китай. Към момента екземплярите се сглобяват ръчно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт