728 x 90

Средностатистическият собственик на Ford Fiesta ST – 35-годишен, с добри доходи

Средностатистическият собственик на Ford Fiesta ST – 35-годишен, с добри доходи

Макар и SUV автомобилите да са основен поминък за автомобилните производители през последните години, нишовите коли продължават да играят важна роля в бизнеса. Такива определено са спортните машини, като особено важно място заемат горещите хечбеци. Ford е една от най-активните марки на този пазар, като от Синия овал изкараха интересна статистика за клиентите, които предпочитат

Макар и SUV автомобилите да са основен поминък за автомобилните производители през последните години, нишовите коли продължават да играят важна роля в бизнеса. Такива определено са спортните машини, като особено важно място заемат горещите хечбеци.

Ford е една от най-активните марки на този пазар, като от Синия овал изкараха интересна статистика за клиентите, които предпочитат ST модели.

Що се отнася до стандартната Fiesta, средната възраст на купувачите там е 45 години. При ST модификацията тя е с 10 години по-ниска, а средната годишна заплата на клиентелата тук е двойно по-висока.

При по-големите Focus ST и Focus RS разликата със купувачите на стандартния Focus е съответно 10 и 5 години. С най-висока годишна заплата са собствениците на RS, които взимат над два пъти и половина повече от собствениците на обикновен Focus.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт