728 x 90

Bugatti отвори най-големия си шоурум в Дубай

Bugatti отвори най-големия си шоурум в Дубай

Bugatti отвори най-големия си дилърски център в света. Той се намира в ОАЕ и по-точно в Дубай, където до момента са реализирани над 30 процента от общите продажби на Chiron. Френската компания, която е под крилото на Volkswagen Group, обяснява, че именно в Дубай са продадени най-много автомобили от марката в исторически план. Местният дилър

Bugatti отвори най-големия си дилърски център в света. Той се намира в ОАЕ и по-точно в Дубай, където до момента са реализирани над 30 процента от общите продажби на Chiron.

Френската компания, която е под крилото на Volkswagen Group, обяснява, че именно в Дубай са продадени най-много автомобили от марката в исторически план. Местният дилър е партньор на Bugatti от 2006 година, като в момента държи на склад цели 55 автомобила Veyron втора ръка.

Шоурумът има изложен един единствен автомобил и това е Chiron. Компанията обяснява, че целта на дилърството е да предостави спокойна атмосфера на своите клиенти и място, където те могат да специфицират своя нов автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт