728 x 90

Антонио Бандерас ще изиграе Феручо Ламборгини

Антонио Бандерас ще изиграе Феручо Ламборгини

Холивудската звезда Антонио Бандерас ще изиграе ролята на Феручо Ламборгини в биографичния филм, посветен на създателя на италианската марка Lamborghini. В лентата е предвидена и роля за Алек Болдуин, който пък ще се превъплати в Енцо Ферари – най-сериозният съперник на Феручо на полето на спортните суперавтомобили. Режисьор на филма ще е Майкъл Рафорд, режисирал

Холивудската звезда Антонио Бандерас ще изиграе ролята на Феручо Ламборгини в биографичния филм, посветен на създателя на италианската марка Lamborghini.

В лентата е предвидена и роля за Алек Болдуин, който пък ще се превъплати в Енцо Ферари – най-сериозният съперник на Феручо на полето на спортните суперавтомобили.

Режисьор на филма ще е Майкъл Рафорд, режисирал драмата „Пощальон”, а сценарист е Боби Мореско.

Сценарият е базиран на книгата Ferruccio Lamborghini. La storia ufficale, автор на която е синът на Феручо – Тонино.

„Моята книга е единственото произведение, което напълно и правдиво отразява живота на баща ми – обясни Тонино Ламборгини. – Тя идва в противовес на безкрайното количество вече съществуващи легенди и истории, разказани от други хора, които просто търсят слава. Вярвам, че филмът ще успее да разкаже какъв беше баща ми: човек, пълен с енергия, човек с харизма и страст.”

В същото време в ход е и подготовката за заснемането на биографичен филм и за Енцо Ферари, където главната роля е поверена на легендата Робърт де Ниро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт