728 x 90

Чисто нов Audi A7 идва към края на годината

    Audi потвърди, че ще видим следващо поколение на A7 Sportback към края на настоящата година. Немците най-вероятно ще използват салона в Лос Анджелис в началото на декември за световната премиера на луксозния модел. А7 е част от най-големите и комфортни модели на компанията, като към тях спадат още А6 и А8. Последният също ще получи

    Audi потвърди, че ще видим следващо поколение на A7 Sportback към края на настоящата година. Немците най-вероятно ще използват салона в Лос Анджелис в началото на декември за световната премиера на луксозния модел.

    А7 е част от най-големите и комфортни модели на компанията, като към тях спадат още А6 и А8. Последният също ще получи чисто ново поколение още това лято – официалният дебют е на 11 юли.

    Все още детайлите около А7 са малко, но доста ще знаем след появата на по-големия А8. Двете машини ще споделят общи технологии и двигатели, а големи прилики ще има по отношение на дизайна. 

    След дебюта на стандартния А7 преди края на годината, през 2018 г. очакваме и появата на по-спортен S7. Все още не се знае дали ще има върхова версия RS7.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт