728 x 90

N версия и за Hyundai Tucson?

N версия и за Hyundai Tucson?

N гамата на Hyundai, която ще включва по-мощни и динамични модели на корейския производител, тепърва ще се разширява. Това обяви шефът на дивизията N Алберт Бирман, а съвсем скоро подразделението на Hyundai ще представи и първия си модел – хотхечът i30 N. Бирман заяви пред списание Drive, че „няма ограничение” по отношение на това кои

N гамата на Hyundai, която ще включва по-мощни и динамични модели на корейския производител, тепърва ще се разширява. Това обяви шефът на дивизията N Алберт Бирман, а съвсем скоро подразделението на Hyundai ще представи и първия си модел – хотхечът i30 N.

Бирман заяви пред списание Drive, че „няма ограничение” по отношение на това кои модели на Hyundai може да бъдат включени в n гамата. Предполага се, че след i30 N, ще видим и купе версията на същия модел, както и N варианта на следващия Veloster, който трябва да дебютира догодина.

В същото време Бирман намекна, че популярните SUV модели на Hyundai също ще намерят място в гамата N – най-вероятно началото тук ще постави модела Tuscon.

В световен мащаб интересът към SUV моделите и кросоувърите продължава да расте, а това важи и за по-мощните и бързи представители на този тип автомобили. В същото време продажбите на класическите седани и дори на хечбек моделите започнаха да намаляват, както на отделни пазари, така и в глобален план.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт