728 x 90

Tesla Model 3 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди

Tesla Model 3 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди

Tesla продължава да крие в тайна пълните детайли около най-достъпния си автомобил, Model 3, който очакваме да видим по улиците до края на годината. Но с времето различни сайтове успяха да се домогнат до различен тип информация, като сега InsideEVs.com публикува сравнителна таблица на Model 3 и Model S.  От нея става ясно, че във

Tesla продължава да крие в тайна пълните детайли около най-достъпния си автомобил, Model 3, който очакваме да видим по улиците до края на годината.

Но с времето различни сайтове успяха да се домогнат до различен тип информация, като сега InsideEVs.com публикува сравнителна таблица на Model 3 и Model S. 

От нея става ясно, че във финалната си версия колата ще може да ускори от място до 100 км/ч за 5.6 секунди, а с един заряд на батериите ще могат да бъдат изминати почти 350 километра.

Още веднъж се потвърждава информацията, че клиентите ще трябва да заплащат допълнителна сума, за да използва зарядната мрежа Supercharger на Tesla.

Освен това, като единствена възможност за инфотейнмънт систем в интериора ще се предлага огромен 15-инчов тъчскрийн дисплей, а общите възможности за цветови комбинации между интериора и екстериора ще са около 100.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт