728 x 90

Rolls-Royce отворен към още уникални разработки

През уикенда Rolls-Royce показа единствения по рода си модел Sweptail, който е бил поръчан от "разбирач" на марката. Пред Autocar, един от шефовете в марката, Джилс Тейлър, коментира, че тя е отворена към нови подобни проекти. Тейлър разкрива, че производителят е слабо вероятно да се впусне в толкова дълбока афера със свой клиент отново, но

През уикенда Rolls-Royce показа единствения по рода си модел Sweptail, който е бил поръчан от "разбирач" на марката. Пред Autocar, един от шефовете в марката, Джилс Тейлър, коментира, че тя е отворена към нови подобни проекти.

Тейлър разкрива, че производителят е слабо вероятно да се впусне в толкова дълбока афера със свой клиент отново, но би имал желанието да създаде уникални автомобили, които в последствие да продаде.

"Възможността резултатът да не се хареса нито на клиента, нито на нас е висок, тъй като толкова специални поръчки предполагат възможност за грешки."

С две думи – не очаквайте отново клиент да се меси толкова подробно в работата на марката, но все пак очаквайте уникални модели, създадени по вкуса на отделен потребител.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт