728 x 90

McLaren предлага заместващ двигател за класическия F1

McLaren предлага заместващ двигател за класическия F1

McLaren продължава да обслужва подобаващо собствениците на легендарния модел F1. Суперколата навършва 25 години, но собствениците могат да се радват на пълна подкрепа по обслужването и ремонта от страна на производителя. Британците обявиха програма, по силата на която всеки автомобил F1 може да получи пълно освежаване на двигателя. Освен това, още по-впечатляващо, докато съответният екземпляр

McLaren продължава да обслужва подобаващо собствениците на легендарния модел F1. Суперколата навършва 25 години, но собствениците могат да се радват на пълна подкрепа по обслужването и ремонта от страна на производителя.

Британците обявиха програма, по силата на която всеки автомобил F1 може да получи пълно освежаване на двигателя. Освен това, още по-впечатляващо, докато съответният екземпляр е в сервизите, McLaren ще постави друг заместващ агрегат, за да може автомобилът да продължи да бъде използван.

На официалния сайт на марката се казва, че тя все още пази оригинални двигатели, V12 oт BMW, които ще бъдат използвани в подобни случаи.

Освен това, на склад стоят още чисто нови колела, спирачки и други компоненти от конструкцията на F1, които стават все по-търсени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт