728 x 90

Toyota C-HR – абсолютен хит в Европа

Toyota C-HR – абсолютен хит в Европа

Toyota най-накрая намери нов бестселър за потребителите си в Европа. Малкият джип C-HR се продава буквално като топъл хляб на континента, като японците се хвалят, че вече са резервирани около 80% от предвидените бройки за 2017 година. Казано в цифри, Toyota планира да произведе и реализира около 100 000 копия от малкия кросоувър, а вече

Toyota най-накрая намери нов бестселър за потребителите си в Европа. Малкият джип C-HR се продава буквално като топъл хляб на континента, като японците се хвалят, че вече са резервирани около 80% от предвидените бройки за 2017 година.

Казано в цифри, Toyota планира да произведе и реализира около 100 000 копия от малкия кросоувър, а вече са били запазени или доставени малко над 80 000 от тях.

Информацията идва от Automotive News, като справката е извършена към края на април. Това означава, че най-вероятно продажбите са повече към днешна дата.

Интересно е, че возилото се продава невероятно добре в Европа, но не се радва на извънреден интерес в САЩ. Зад Океана през първата четвърт на годината са реализирани около 2500 бройки от C-HR.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт