728 x 90

Jeep Compass вече е в Европа

Jeep Compass вече е в Европа

Jeep най-накрая започва продажбите на модела си Compass в Европа. На Стария континент джипката ще се предлага с общо осем различни силови конфигурации и в четири нива на оборудване -Sport, Longitude, Limited и Trailhawk. Базов мотор е 1.4 турбо бензин във версии със 140 и 170 к.с., а над него са позиционирани дизелови агрегати. Това

Jeep най-накрая започва продажбите на модела си Compass в Европа. На Стария континент джипката ще се предлага с общо осем различни силови конфигурации и в четири нива на оборудване -Sport, Longitude, Limited и Trailhawk.

Базов мотор е 1.4 турбо бензин във версии със 140 и 170 к.с., а над него са позиционирани дизелови агрегати. Това са 1.6 дизел със 120 к.с., както и 2.0 със 140 или 170 к.с. Последната версия ще бъед достъпна само с 9-степенен автоматик.

На пазари като Русия, където нивото не вредни емисии не е от решаващо значение, ще се предлага и 2.4-литров бензин със 150 или 184 к.с.

В различните си модификации колата ще се продава с автоматична или 6-степенна ръчна скоростна кутия, както и с предно или двойно предаване.

Първите европейски клиенти, които ще получат доставка на модела, ще бъдат италианци, германци, белгийци, швейцарци и австрийците, като при тях моделът ще пристигне през юли.

Поетапно през следващите месеци Compass ще достига и до останалите региони и пазара на континента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт