728 x 90

Първи реални изображения от новия BMW 6-Series GT!

Първи реални изображения от новия BMW 6-Series GT!

Това са първите официални снимки на изцяло новото BMW 6-Series GT. Макар и достигнали по неофициален начин до медиите, изображенията показват, че дизайнът на модела ще се развие консервативно и ще запази основните характеристики на своя предшественик 5-Series GT. Очаква се колата да се появи официално още до края на деня, а публичната й премиера

Това са първите официални снимки на изцяло новото BMW 6-Series GT. Макар и достигнали по неофициален начин до медиите, изображенията показват, че дизайнът на модела ще се развие консервативно и ще запази основните характеристики на своя предшественик 5-Series GT.

Очаква се колата да се появи официално още до края на деня, а публичната й премиера е насрочена за изложението във Франкфурт по-късно тази година.

Новото возило се базира на платформата CLAR, която стои в основата на 5-Series и 7-Series от последно поколение. Големи изненади по отношение на задвижващите агрегати не се очакват, като предстои да бъдат анонсирани 2.0- и 3.0-литрови бензинови и дизелови двигатели.

Очаквайте повече подробности по-късно днес или утре!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт