728 x 90

Новият Honda Accord идва на 14 юли

Новият Honda Accord идва на 14 юли

Honda ще покаже изцяло новото поколение на модела си Accord по време на специална церемония в Детройт на 14 юли тази година. На събитието ще присъстват световни медии, като феновете ще могат да го проследят чрез живо излъчване по YouTube. Японците обещават, че новият автомобил ще бъде най-приятният за каране в историята на Accord и

Honda ще покаже изцяло новото поколение на модела си Accord по време на специална церемония в Детройт на 14 юли тази година. На събитието ще присъстват световни медии, като феновете ще могат да го проследят чрез живо излъчване по YouTube.

Японците обещават, че новият автомобил ще бъде най-приятният за каране в историята на Accord и ще има най-сериозна премиум насоченост. Освен това, колата ще предложи радикално нов дизайн спрямо своя предшественик.

Новият Accord ще може да се похвали с турбо сила, като задвижването ще идва от 1.5- и 2.0-литров турбинирани бензинови мотори. По-малкият от тях ще се предлага със CVT безстепенна скоростна кутия, докато по-големият ще получи нов 10-степенен автомат.

Стана ясно, че ще видим и хибридна задвижваща система, която ще използва 2.0-литров бензинов двигател, най-вероятно без турбо, и електромотор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт