728 x 90

Следващият Citroen C4 Cactus без Air Bumps?

Следващият Citroen C4 Cactus без Air Bumps?

Citroen C4 Cactus е на пазара от вече четири години и определено се радва на добър интерес от клиентите – около 200 000 бройки са вече доставени. Наближава времето за фейслифт на модела, който не би трябвало да донесе драстични промени, както и за изцяло ново поколение. Най-вероятно чисто новият C4 Cactus ще се появи

Citroen C4 Cactus е на пазара от вече четири години и определено се радва на добър интерес от клиентите – около 200 000 бройки са вече доставени.

Наближава времето за фейслифт на модела, който не би трябвало да донесе драстични промени, както и за изцяло ново поколение.

Най-вероятно чисто новият C4 Cactus ще се появи най-рано след три години, но вече има индикации, че той няма да разполага с характерните за возилото въздушни предпазни панели на вратите.

Става дума за Air Bumps, които французите представиха именно с C4 Cactus и които станаха почти неделима част от визията на актуалните модели на фирмата.

Хавиер Пежо, ръководител на дизайна във Citroen, споделя пред AutoExpress, че Air Bumps ще започне да изчезва от някои бъдещи модели на компанията или пък да се появява под различна форма.

Това според британското издание на практика означава, че новият C4 Cactus няма да предлага Air Bumps.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт