728 x 90

Идея за следващия Tesla Roadster

Идея за следващия Tesla Roadster

По-малко от месец остава до представянето на новия достъпен електромобил на Tesla Model 3, а за 2019 година пък е насрочен дебютът на компактния кросоувър на марката Model Y. Ясно е, че програмата на Илон Мъск е доста натоварена, но това не пречи на феновете на електрическите роудстъри да предлагат идеи как би могло да

По-малко от месец остава до представянето на новия достъпен електромобил на Tesla Model 3, а за 2019 година пък е насрочен дебютът на компактния кросоувър на марката Model Y. Ясно е, че програмата на Илон Мъск е доста натоварена, но това не пречи на феновете на електрическите роудстъри да предлагат идеи как би могло да изглежда второто поколение на модела.

И тази на бразилския студент по дизайн Винисиус Буш изглеждат страхотни, особено когато става въпрос за възможен вариант за оформлението на следващия Roadster, който тук е получил означението Roadster Y.

Дали Винисиус се е постарал да се впише в дизайнерския език на Tesla? Всъщност, не. Но е показал, че е запознат с основните му тези – ако обърнете внимание, ще видите, че страничните огледала на Roadster Y са идентични с тези на Model Y, въпреки че за компактния електрически кросоувър все още се знае малко.

За следващия Roadster също не се знае много, но е ясно, че става дума за кабриолет, който най-вероятно ще има ускорение от 0 до 96 км/ч за около 2 секунди.

Както и да изглежда електромобилът в серийния си вариант, идеите на Висиниус Буш си струва да бъдат разгледани.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт