728 x 90

Land Rover обмисля супер модел като конкурент на Bentley Bentayga

Land Rover обмисля супер модел като конкурент на Bentley Bentayga

Към момента, Land Rover не разполага с модел, който да се противопостави директно на супер джипката Bentley Bentayga, въпреки доста луксозните версии на Range Rover. Това може да се промени съвсем скоро, ако британците дадат зелена светлина на проект за флагмански мега луксозен автомобил.  Според различни информации, моделът ще се позиционира над сегашния Range Rover SVAutobiography,

Към момента, Land Rover не разполага с модел, който да се противопостави директно на супер джипката Bentley Bentayga, въпреки доста луксозните версии на Range Rover.

Това може да се промени съвсем скоро, ако британците дадат зелена светлина на проект за флагмански мега луксозен автомобил. 

Според различни информации, моделът ще се позиционира над сегашния Range Rover SVAutobiography, като най-вероятно няма да бъде базиран на Range Rover, а ще бъде отделна разработка.

Не е сигурно и какъв размер ще има возилото, тъй като от Land Rover не виждат проблем в това джипката да бъде голяма колкото сегашния Range Rover.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт