728 x 90

Продадоха всички Ferrari LaFerrari Aperta по имейл

Изглежда реализацията на лимитирани модели от Ferrari не е особено трудна работа. Или поне така изглежда, ако съдим по 200-те копия на открития LaFerrari Aperta, които намериха новите си собственици след комуникация по имейл. По информация от производителя, производствената квота на модела е заминала за нула време, като нито един от бъдещите собственици дори не

Изглежда реализацията на лимитирани модели от Ferrari не е особено трудна работа. Или поне така изглежда, ако съдим по 200-те копия на открития LaFerrari Aperta, които намериха новите си собственици след комуникация по имейл.

По информация от производителя, производствената квота на модела е заминала за нула време, като нито един от бъдещите собственици дори не е виждал колата на живо. Въпреки това, всички те са готови да се разделят със сумата от 3.9 милиона долара.

Най-неприятният момент, казват от Ferrari, е оповестяването на край на продажбите, както и отхвърлянето на поръчки на заможни клиенти.

Далеч по-трудно се продават стандартните модели, тъй като таргет групата там е различна и все пак има добра конкуренция от други автомобилни марки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт