728 x 90

Спряха Infiniti QX70, може и да има наследник

Спряха Infiniti QX70, може и да има наследник

Infiniti взе решението да спре от продажба и производство луксозния си модел QX70, който дебютира през 2003 година като FX. Причината за това действие е желанието на премиум бранда да се фокусира върху бъдещи продукти, като по този начин ще спести средства от маркетингови кампании и развойна дейност. Японците ще продължат да предлагат абсолютния си

Infiniti взе решението да спре от продажба и производство луксозния си модел QX70, който дебютира през 2003 година като FX.

Причината за това действие е желанието на премиум бранда да се фокусира върху бъдещи продукти, като по този начин ще спести средства от маркетингови кампании и развойна дейност.

Японците ще продължат да предлагат абсолютния си флагман QX80, но той не се продава в Европа, поне официално.

Все пак, спряният сега QX70 може би ще се завърне в началото на следващото десетилетие, когато ще бъде изграден чисто нов модел на платформата на следващото поколение Nissan Murano. 

Доста преди това, още догодина, Infiniti ще покаже следващото поколение на QX50, който с оглед на пазарните тенденции ще се превърне в най-важния модел в портфолиото на фирмата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт