728 x 90

Suzuki Swift Sport идва на салона във Франкфурт

    Suzuki обяви, че ще покаже спортна версия на модела си Swift по време на задаващия се през есента автомобилен салон във Франкфурт. Японците са доста кратки в детайлите около колата преди премиерата, като единствено обещават, че тя "ще доставя нови нива на удоволствие зад волана". Британското издание Autocar обогатява предварителната информация, посочвайки, че Swift Sport

    Suzuki обяви, че ще покаже спортна версия на модела си Swift по време на задаващия се през есента автомобилен салон във Франкфурт.

    Японците са доста кратки в детайлите около колата преди премиерата, като единствено обещават, че тя "ще доставя нови нива на удоволствие зад волана".

    Британското издание Autocar обогатява предварителната информация, посочвайки, че Swift Sport ще получи най-накрая турбо сила. Става дума за 1.4-литров турбо мотор, който ще замени досегашния 1.6 атмосферен бензин.

    Мощността ще се покачи леко до 140 к.с., които ще се предават, най-вероятно, през 6-степенна механична скоростна кутия до предните колела.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт