728 x 90

Rolls-Royce обогатява моделната си гама

След лансирането на осмото поколение Phantom, стана ясно, че Rolls-Royce обмисля обогатяване на моделната си гама. Британският производител ще използва новата си платформа, базирана на CLAR на BMW за целта, като няма да видим кола под размерите на Ghost. Това разбираме от думите на Торстен Мюлер, ръководител на компанията, който коментира пред Autocar, че марката

След лансирането на осмото поколение Phantom, стана ясно, че Rolls-Royce обмисля обогатяване на моделната си гама. Британският производител ще използва новата си платформа, базирана на CLAR на BMW за целта, като няма да видим кола под размерите на Ghost.

Това разбираме от думите на Торстен Мюлер, ръководител на компанията, който коментира пред Autocar, че марката ще запази ексклузивността си. Въпреки планираните нови разработки, както и задаващия се SUV Cullinan, по света няма да се продават много повече от 5000 екземпляра от бранда годишно.

От Мюлер става ясно, че най-вероятно няма да видим чисто нови модели, а по-скоро лимитирани серии или супер специални разработки, подобно на Sweptail. 

От директора в компанията разбира още, че новият Phantom няма да получи купе и кабрио версии, като тяхната роля ще се поеме от Dawn и Wraith.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт