728 x 90

Volvo запази името S50

Volvo запази името S50

Volvo е запазил в патентното бюро името S50, което подсказва за намеренията на компанията да лансира купе версия на следващото поколение S40. Важно е да се уточни, че не винаги, когато производител запази име, следва сериен модел – понякога може да видим името на концепт, а понякога то може да остане в исторята завинаги. Случая

Volvo е запазил в патентното бюро името S50, което подсказва за намеренията на компанията да лансира купе версия на следващото поколение S40. Важно е да се уточни, че не винаги, когато производител запази име, следва сериен модел – понякога може да видим името на концепт, а понякога то може да остане в исторята завинаги.

Случая тук все още не е ясен, но доста водещи автомобилни медии по света побързаха да предположат, че ни очаква компактно спортно купе от шведите. Други слухове свързват името просто с по-мощна версия на бъдещия седан, която да получи сериозна доработка от Polestar – вече пълноправен член на семейството Volvo.

Последната вероятност, поне засега, е по-стилна версия на S40 от сегмента купе с четири врати – съперник на BMW 4-Series GranCoupe, например.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт