728 x 90

Разкошни нюанси на черното в Bentley Flying Spur V8 S Black Edition

Разкошни нюанси на черното в Bentley Flying Spur V8 S Black Edition

Бентли Моторс представи версия на седана Flying Spur в специално изпълнение Black Edition. Тя се отличава с черни елементи в оформлението на екстериора и салона, като купето може да бъде изпълнено в различен цвят от каталога на британския автомобилен производител. Bentley Flying Spur Black Edition ще бъде достъпен само в модификацията V8 S с мощност

Бентли Моторс представи версия на седана Flying Spur в специално изпълнение Black Edition. Тя се отличава с черни елементи в оформлението на екстериора и салона, като купето може да бъде изпълнено в различен цвят от каталога на британския автомобилен производител.

Bentley Flying Spur Black Edition ще бъде достъпен само в модификацията V8 S с мощност 528 к.с. на 4.0-литровия двигател. Тя позволява да се развие 100 км/ч за 4,9 секунди и максимална скорост 306 км/ч.

Преди няколко месеца Bentley пусна Flying Spur Design Series. Това многообразие на специални версии, най-вероятно, е свързано с края на жизнения цикъл на модела от текущото поколение.

А още през 2018 г. се очаква да излязят новите Flying Spur и Continental GT. Те ще разделят обща платформа с новото Porsche Panamera.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт