728 x 90

Това е новият VW Jetta

Един от доста популярните модели на Volkswagen в България – седанът Jetta, ще получи своето ново поколение преди края на годината. Доста месеци преди официалната премиера можем да хвърлим първи и то цялостен поглед към дизайн на колата. Все още не е ясно на кои пазари ще се предлага тя, но под една или друга

Един от доста популярните модели на Volkswagen в България – седанът Jetta, ще получи своето ново поколение преди края на годината.

Доста месеци преди официалната премиера можем да хвърлим първи и то цялостен поглед към дизайн на колата. Все още не е ясно на кои пазари ще се предлага тя, но под една или друга форма ще я видим и в Европа.

Интересното е, че визията тук наподобява силно два други модела на концерна Volkswagen. Отпред виждаме силни влияния от по-големия и луксозен Arteon, а в задната част пък приликите с Audi A4 седан са неуспорими.

Засега не се знае със сигурност какви двигатели ще получи новата Jetta, но с оглед останалите представители на моделната гама на Volkswagen не е трудно да предположим, че става дума за изцяло турбо агрегати от семействата TDI и TSI.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт