728 x 90

Land Rover обмисля разширяването на гамата Discovery

Land Rover обмисля разширяването на гамата Discovery

Land Rover към момента разполага със седем различни SUV модела, като тази бройка може да се увеличи съвсем скоро. Гери МакГовърн, ръководител на дизайнерския отдел в марката, загатна в скорошно интервю, че може да видим нов член на семейството Discovery. По неговите думи, Discovery има достатъчно възможности за разширяване, тъй като в момента включва само

Land Rover към момента разполага със седем различни SUV модела, като тази бройка може да се увеличи съвсем скоро. Гери МакГовърн, ръководител на дизайнерския отдел в марката, загатна в скорошно интервю, че може да видим нов член на семейството Discovery.

По неговите думи, Discovery има достатъчно възможности за разширяване, тъй като в момента включва само два представителя – едноименният Discovery и по-малкия и евтин Discovery Sport.

Дори и идеята да получи зелена светлина, тя няма да бъде реализирана много скоро. Преди да пристъпи към това, Land Rover трябва да създаде работещ бизнес план за потенциалния си нов модел.

Освен това, разговорите относно бъдещ супер модел на компанията също продължават.

Според различни информации, ако бъде одобрен, моделът ще се позиционира над сегашния Range Rover SVAutobiography, като най-вероятно няма да бъде базиран на Range Rover, а ще бъде отделна разработка.

Не е сигурно и какъв размер ще има возилото, тъй като от Land Rover не виждат проблем в това джипката да бъде голяма колкото сегашния Range Rover.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт