728 x 90

Пебъл Бийч 2017: Фолксваген ще произвежда електрически микробус (+ много видео)

Пебъл Бийч 2017: Фолксваген ще произвежда електрически микробус (+ много видео)

На дизайнерското автомобилно изложение Concours d’Elegance 2017 в Пебъл Бийч, Калифорния, Фолксваген обяви, че ще произвежда електрически микробуси на основата на концепта I.D. BUZZ. Този автомобил е призван да стане нова част от 70-годишната история на харизматичния микроавтобус Volkswagen Microbus и важен елемент в стратегията на компанията по създаване на електрически транспорт, в рамките на

На дизайнерското автомобилно изложение Concours d’Elegance 2017 в Пебъл Бийч, Калифорния, Фолксваген обяви, че ще произвежда електрически микробуси на основата на концепта I.D. BUZZ. Този автомобил е призван да стане нова част от 70-годишната история на харизматичния микроавтобус Volkswagen Microbus и важен елемент в стратегията на компанията по създаване на електрически транспорт, в рамките на която до 2025 г. моделната гама ще включва 30 напълни електрически автомобили.

Електрическият фургон ще стане третия модел във фамилия I.D. и ще се появи в салоните на дилърите след 2022 г., когато ще бъде произведен едноименния електрически хечбек. А първи от семейството в продажба ще постъпи през 2020 г. компактният електрически кросоувър I.D. Crozz.

Серийната версия на миниелектробуса на VW ще се базира върху нова електрическа архитектура и ще включва такива дизайнерски находки, като трансформируем салон – седалките на водача и пътниците ще може да се преместват и завъртат, висока степен на автоматизация на шофирането (автопилот) и взаимодействие между автомобилите на пътя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт