728 x 90

Франкфурт 2017: SsangYong с евро премиера за джипката Rexton G4

SsangYong разпространи първите скици и тийзър видео на новия си D-сегмент SUV, който ще бъде представен, премиерно за Европа, на 12 септември 2017 г. на щанда на марката на 67-ото Международно Автомобилно Изложение Франкфурт 2017. Въпреки че бъдещият флагман на “двата дракона” ще носи добре познатото име Rexton, той не е еволюция на предходния модел,

SsangYong разпространи първите скици и тийзър видео на новия си D-сегмент SUV, който ще бъде представен, премиерно за Европа, на 12 септември 2017 г. на щанда на марката на 67-ото Международно Автомобилно Изложение Франкфурт 2017. Въпреки че бъдещият флагман на “двата дракона” ще носи добре познатото име Rexton, той не е еволюция на предходния модел, а чисто нова разработка, стъпила на последно поколение носеща рама, изработена от революционната високотехнологична гига-стомана.

Новият Rexton G4 е автентичен всъдеход, позициониран във високия D-сегмент. Задвижва се от 2.2-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент 420 Нм, куплиран с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисия Mercedes-Benz.

Размерите му са леко увеличени спрямо предишното поколение на Рекстън: дължина 4,850 мм, широчина 1,960 мм, височина 1,825 мм и междуосие 2,865 мм. Наследявайки ценностите на иконичния SUV бранд Rexton, четвъртото поколение (с кодово име Y400) на автентичния всъдеход е още по-голямо, стилно, мощно, сигурно, а в духа на новото време и по-свързано, посредством системите Apple CarPlay & Android Auto.

Новият Rexton G4 ще бъде показан премиерно за Европа на Международното Автомобилно Изложение във Франкфурт през септември и ще излезе на световните пазари през последната четвърт на 2017-ма година. У нас ще бъде представен през октомври от изключителния дистрибутор за България Ратола Корпорация по време на Автосалон София 2017.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт