728 x 90

Smart споделяне на автомобили с Vision EQ ForTwo Concept

Smart споделяне на автомобили с Vision EQ ForTwo Concept

Daimler представи първия си автомобил без волан и педали чрез марката си Smart. Немците извадиха онлайн концепта Vision EQ ForTwo, който разполага с електрическо задвижване и изцяло автономни функции. На мястото на стандартния кокпит е поставен голям информационен дисплей, а пространството в зоната на краката е изцяло празно без никакви командни лостове и педали. Интересна технологична

Daimler представи първия си автомобил без волан и педали чрез марката си Smart. Немците извадиха онлайн концепта Vision EQ ForTwo, който разполага с електрическо задвижване и изцяло автономни функции.

На мястото на стандартния кокпит е поставен голям информационен дисплей, а пространството в зоната на краката е изцяло празно без никакви командни лостове и педали.

Интересна технологична иновация е възможността за индуктивно зареждане на 30-киловатчасовата батерия на студията, което означава, че не е необходимо закачане към контактната мрежа.

Външният дизайн е относително традиционен, поне що се отнася до общата форма на колата. Интересно е, че на мястото на радиаторната решетка при конвенционалните машини, тук откриваме голям дисплей, който е предвиден за общуване между автомобилите.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт