728 x 90

Кога ще се появи наследникът на Nissan 370Z?

Кога ще се появи наследникът на Nissan 370Z?

Nissan няма планове в близко бъдеще да представи наследник на популярния модел 370Z, който обаче е на световния пазар от 2009 година. Поне такава информация осигури бившият управляващ директор на Nissan Австралия Ричард Емери. Неговото изявление противоречи на информацията, която се появи през януари, че Nissan планира да покаже на изложението в Токио концептуален модел,

Nissan няма планове в близко бъдеще да представи наследник на популярния модел 370Z, който обаче е на световния пазар от 2009 година. Поне такава информация осигури бившият управляващ директор на Nissan Австралия Ричард Емери.

Неговото изявление противоречи на информацията, която се появи през януари, че Nissan планира да покаже на изложението в Токио концептуален модел, който ще покаже какво можем да очакваме от следващия модел с буквата Z. Емери просто заяви, че не е чувал за подобно нещо.

Според него, наследникът на 370Z ще се появи най-рано след две, но по-скоро след 4 години.

Емери поясни, че в решението на Nissan няма нищо необичайно – жизненият цикъл на успешните спортни модели е по-дълъг от този на масовите модели, но в случая на 370Z краят на този цикъл безспорно наближава.

Сега Nissan представи версията на 370Z за моделната 2018 година, като промените по автомобила са скромни, но пък на борда се появяват камера за задно виждане, сателитна навигация и DVD плейър.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт