728 x 90

Дали Subaru подсказва за следващия WRX?

Дали Subaru подсказва за следващия WRX?

След края на изложението във Франкфурт японските автомобилни производители насочват вниманието си към предстоящия салон в Токио, който се открива на 25 октомври с първия прес ден. Subaru ще представи в Токио концептуалния Viziv Performance Concept – спортен седан, създаден с помощта на новия дизайнерски език на марката Dynamic x Solid. Все още подробностите за

След края на изложението във Франкфурт японските автомобилни производители насочват вниманието си към предстоящия салон в Токио, който се открива на 25 октомври с първия прес ден.

Subaru ще представи в Токио концептуалния Viziv Performance Concept – спортен седан, създаден с помощта на новия дизайнерски език на марката Dynamic x Solid.

Все още подробностите за концепта са скромни, но от Subaru неофициално потвърдиха, че Viziv ще бъде обзаведен с най-новите технологии за автономно придвижване, които обаче няма да имат за цел да лишат водача от удоволствието от шофирането.

Viziv идва от Vision for Innovation, а големите въздухозаборници, както и интегрирания заден спойлер подсказват, че в бъдеще от този концепт може да се роди новия WRX и дори WRX STI.

Предполага се, че спортните версии, отново базирани на последното поколение Impreza, ще се появят на пазара през 2020 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт