728 x 90

Първа визия от новото поколение Mercedes Sprinter

Първа визия от новото поколение Mercedes Sprinter

Mercedes-Benz публикува първа дизайнерска рисунка от следващата генерация на лекотоварния автомобил Sprinter. Фургонът ще се продава Европа от първата половина на 2018 г., а скоро след това ще попадне и на другите пазари. "Спринтерът" от ново поколение е разработен със собствените усилия на Мерцедес и няма да споделя възли и агрегати с Volkswagen Crafter. Съдейки

Mercedes-Benz публикува първа дизайнерска рисунка от следващата генерация на лекотоварния автомобил Sprinter. Фургонът ще се продава Европа от първата половина на 2018 г., а скоро след това ще попадне и на другите пазари.

"Спринтерът" от ново поколение е разработен със собствените усилия на Мерцедес и няма да споделя възли и агрегати с Volkswagen Crafter. Съдейки по изображението, фургонът ще получи радиаторна решетка, изпълнена в стипа на пикапа Mercedes-Benz X-Class, както и светодиодни предни фарове.

Има информации, че новият Mercedes Sprinter ще притежава версия с напълно електрическа силова установка, която ще се сглобява в Дюселдорф. За целта в предприятието ще бъдат инвестирани 300 милиона евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт