728 x 90

Rezvani извади брониран "Танк" с 500 "коня" (+ видео)

Американската фирма Rezvani, специализирана в производството на спортни автомобил, представи първия си SUV. Моделът, получил името Tank, е снабден с двигател от 500 к.с. Разработчиците описват новата джипка като модел "способен да приеме всякакви предизвикателства както на шосето, така и извън пътя". Rezvani Tank има 5-местен кожен салон и задни врати, отварящи се против посоката

Американската фирма Rezvani, специализирана в производството на спортни автомобил, представи първия си SUV. Моделът, получил името Tank, е снабден с двигател от 500 к.с.

Разработчиците описват новата джипка като модел "способен да приеме всякакви предизвикателства както на шосето, така и извън пътя". Rezvani Tank има 5-местен кожен салон и задни врати, отварящи се против посоката на движението.

Под капака на офроудъра е монтиран 6,4-литров V8 двигател с мощност по-голяма от 500 к.с., който предава въртящия момент върху всичките колела. Динамичните характеристики на Rezvani Tank засега не се разкриват.

Списъкът с опционалното оборудване включва система за нощно задвижване. Освен това, Tank-a може да бъде окомплектован с броня, предпазваща от огнестрелно оръжие. Резвани вече започна да приема поръчки от първите си клиенти на цена от $178 000.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт