728 x 90

Toyota загатна за новото поколение Crown

Toyota загатна за новото поколение Crown

Crown е един от моделите в гамата на Toyota, чийто корени могат да бъдат проследени до средата на миналия век. В момента седанът е в 14-тото си поколение, а до края на следващата година се очаква и чисто новият му наследник. Японците показаха концептуална разработка, предшестваща новия Crown, която ще видим в рамките на изложението

Crown е един от моделите в гамата на Toyota, чийто корени могат да бъдат проследени до средата на миналия век. В момента седанът е в 14-тото си поколение, а до края на следващата година се очаква и чисто новият му наследник.

Японците показаха концептуална разработка, предшестваща новия Crown, която ще видим в рамките на изложението в Токио по-късно този месец.

Най-голямата новост тук е прехвърлянето изцяло върху новата платформа TNGA, която трябва да намали теглото на машината и да подобри нейното поведение на пътя.

Очаква се седанът да е малко по-голям, като това ще има позитивно влияние върху пространството в интериора и размера на багажника.

На този етап липсват конректни технически параметри, като такива очакваме по време на салона в Токио. Тогава, най-вероятно, ще станат ясни и повече подробности за предстоящия сериен модел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт