728 x 90

Polestar се готви за първия си самостоятелен модел

Polestar се готви за първия си самостоятелен модел

След като официално обяви, че ще разработва самостоятелни модели, шведското тунинг ателие Polestar, част от компанията Volvo, загатна за първото си подобно возило. Подходът към представянето на модела е доста интересен – тунинг майсторите започват да разпространяват малки частични изображения, които в даден етап ще се сглобят в цялостно изображение на колата. На този етап

След като официално обяви, че ще разработва самостоятелни модели, шведското тунинг ателие Polestar, част от компанията Volvo, загатна за първото си подобно возило.

Подходът към представянето на модела е доста интересен – тунинг майсторите започват да разпространяват малки частични изображения, които в даден етап ще се сглобят в цялостно изображение на колата.

На този етап не знаем дали машината ще бъде серийна или концептуална, нито от какво ще бъде задвижвана тя. Все пак, вариантите за моторизация, които предлага Volvo, са относително ограничени, което означава, че със сигурност ще става дума за 4-цилиндров модел.

Интересен факт е, че пъзелът има точно 60 парчета, което може да бъде знак, че возилото ще е именно от серията 60 на шведската марка. Реална възможност съществува да видим купе C60.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт